Gmail duket se tashmë do të vijë me një risi të re të mundësuar nga Google, ku ne kemi të drejtë që të fshijmë email edhe pasi e kemi dërguar.

 

Kjo është përshtatur vetëm për sistemin operativ Android. Ju keni vetëm 10 sekonda kohë dhe do t’ju shfaqet mundësia “Undo” pranë opsionit “Send” në pjesën e poshtme të ekranit.

 

Nuk është akoma e qartë se kur Google shtoi opsionin për Android pasi ka qenë në dispozicion vetëm për iOS. Sipas Android kjo risi është e pranishme në versionin 8.7 dhe më tej.

 

Këto shërbime ju japin mundësinë dhe një shans për të ndryshuar mendjen tuaj dhe të arrini të bëni rregullimet e duhura nëqoftëse mendoni se ka vend për to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *