Akuzat e forta të kryeministrit Edi Rama se pjesa më e madhe e gjyqtareve dhe prokuroreve shkelin ligjin ka sjellë reagimin e shoqatave te gjyqtareve.

 

Sipas tyre qëndrimet agresive e të adresuara në kohën e zbatimit të një reforme kaq të thellë për sistemin shkaktojne pasoja të dëmshme.

 

Në reagimin e tyre shoqata dhe unioni i gjyqtareve theksojne se qëndrime të tilla të përsëritura nga funksionarë të ekzekutivit janë një kërcënim ndaj pavarësisë së pushtetit gjyqësor.

 

Ne jemi të hapur per të shqyrtuar cdo shkelje apo problematike ne sistemin e drejtesise perfundon reagimi i gjyqtareve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *