“Arrest shtëpiak” ishte masa e sigurisë që Gjykata e Tiranës dha këtë të enjte për Hermes Nikaj, që ndryshe njihet si “Zogu i Tiranës”.

Ai u lirua të mërkurën nga qelia. “Zogu” akuzohet për prostitucion.

Emri i tij doli para disa muajsh në biseda telefonike dhe u akuzua se ishte i përfshirë në një rrjet të gjerë prostitucioni.

Teksa ai ka mohuar akuzat, lajmi për arrestimin e tij bëri bujë të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *