Te rinjtë demokrate dhe lëvizjes socialiste për integrim, kane protestuar serish para ministrisë se brendshme, duke kërkuar largimin e ministrit Fatmir Xhafaj.

 

Ata kane ironizuar qeverinë dhe kriteret e punësimit ne administrate. Sipas te rinjve opozitare, për tu bere ministër, kryetar bashkie apo drejtor ne administrata duhet te jesh i dënuar dhe pa arsim.

Ndërsa profesionistet e vërtetë theksuan protestuesit po largohen jashtë vendit. FRPD e LRI kërkuan largimin e Fatmir Xhafajt dhe Edi Rames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *