Kënga e Era Istrefit ‘Redrum’, tashmë ka edhe versionin remix.

 

Dhe lajmi bëhet i dikur, në faqen ndërkombëtare të Billboard. Kjo e fundit shkruan se ky remix, në bashkëpunim me ‘What So Not’ do e vendosë këngëtaren në territorin e rrymës bass future.

 

Për herë të parë, What So Not e ka interpretuar këtë remix me Istrefin gjatë Coachella 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *