Fermerët janë habitur në spektaklin e kaluar për afrimitetin e Baby G me Albanon.

Teksa po qëndronin në dhomën e gjumit, Ditea i thotë Albanos se ka qenë e shokuar në prime e kaluar, kjo për pasojë të imazheve që pa për të dhe Baby G.

Pjesë nga biseda:

Albano: Të pëlqeu parfumi që kisha hedhur?

Ditea: Isha pak e shokuar herën e fundit në prime dhe se kam ndjerë mirë. Jo nuk isha e shokuar, nejse…

Albano: E zhgënjyer?

Ditea: Jooo aspak, çne. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *