34 persona kanë humbur jetën në rusi pas një helmimi masiv, që dyshohet të jetë shkaktuar nga alkooli.

 

Mediat vendase kane bërë të ditur se 67 persona kanë shfaqur simptomat e helmimit. 34 prej tyre kane humbur, ndërsa 7 te tjerë janë në gjendje të rëndë shëndetësore.

 

Policia ka sekuestruar dy mijë shishe alkool, pasi ka konstatuar prezemncen e metanolit.

 

Autoritetet kanë  arrestuar 10 persona të akuzuar për prodhimin dhe shitjen e alkoolit të paligjshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *