Gjykata e Krimeve të Rënda, dënoi në total me 39 vite burg dy rrëmbyesit e Ridvan Lamaj, trupi te cilit nuk është gjendur ende. Viktor Islami do të vuaj 20 vite burg,  ndërsa shoku i tij qe është në kërkim, Adrian Ogici është dënuar me 19 vjet burg.

 

Prokurori i çështjes, Ervin Kondili kishte deklaruar më herët, se ngjarja kishte ndodhur për prishje të pazareve të drogës. Sipas pretencës, Lamaj ishte i përfshirë në trafikun e lëndëve narkotike dhe kishte për t’u kthyer para rrëmbyesve Ismaili dhe Ogici. Aktiviteti kriminal kishte nisur në Itali, per t’u shtrire me pas edhe në Shqipëri.

 

Rrëmbimi i 37-vjecarit Ridvan Lamaj ndodhi mesditën e 17 qershorit të vitit 2015. Babai i dy fëmijëve kishte njoftuar familjarët se, po kthehej në banesë, por qe nga ai moment humbi kontaktet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *