Protesta e zhvilluar nga opozita këtë të shtunë u shoqërua me incidente të shumta pasi protestuesit sulmuan me bomba molotov dhe me gurë godinën e Kryeministrisë.

 

Por edhe pse nuk arritën të futeshin brenda, protestuesit bënë disa tentativa ku si pasojë shkaktuan dëme në portën hyrëse të godinës së Kryeministrisë si dhe në zonën për rreth.

 

Vizion Plus ka bërë një përmbledhje me fotot më intersante duke risjellë edhe njëherë të gjitha pamjet që nuk u panë në transmetim gjatë protestës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *