Zv/kryeministri Erjon Braçe i është përgjigjur presidentit Ilir Meta në lidhje me çështjen politike në vend dhe thirrjen e këtij për të bërë hapa pas nga mazhoranca dhe opozita.

 

Në një postim në Twitter, Braçe shprehet se qeveria nuk do t’i bëjë kurrë dy hapa pas.

 

Braçe thekson se qeveria nuk do të bëjë asnjë hap pas nga drejtësia e re dhe liria në vend.

 

“#DyHapaPas nuk do i bejme kurre; I pari-Asnje cm pas nga #Demokracia, #Liria, #VotaeQytetareve dhe #Ligji. Pa to #SistemiDemokratik bie. I dyti-Asnje cm pas nga #ReformaneDrejtesi, #DrejtesiaeRe e njejte per te gjithe, #TeFortePolitik, #TeForteBiznesi, #TeForteRrugesh.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *