Lulzim Basha priti në një takim në zyrën e tij, ambasadorin gjerman në vendin tonë Peter Zingraf.

Biseda mes palëve është fokusuar më së shumti tek reforma në drejtësi.

Opozita kërkon hapjën 100% të listave dhe vec kësaj edhe lejimin e koalicioneve parazgjedhore.

Në një kohë që palët politike nuk kanë gjetur dakortësi në këshillin politik, opozita kërkoi mendim për këtë gjë edhe nga ODIHR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *