Agai ka dërguar disa gjela deti në “Ferma VIP”, ku fermerët kanë si përgjegjësi të kujdesen për to.

Detyra e parë që iu ngarkua fermerëve ishte që t’i largonin ato nga plevica dhe t’i dërgonin në kotec.

Me shumë vështirësi fermerët arritën ta përmbushin detyrën e tyre. /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *