Autoriteti Rrugor Shqiptar pritet të nisë aksionin për hyrje daljet e paligjshme në rrugë.

Kreu i ARRSh, Evis Berberi i ftuar në E-ZONE në Vizion Plus bën me dije se ky aksion, për sigurinë në rrugë, do të fillojë nga data 27 nëntor.

 

“Kemi marrë një vendim në bashkëpunim me policinë e Shtetit dhe Inspektoratin e Mbrojtjes së Territorit. Të shtunën tjetër, në datën 27 do fillojmë aksionin për bllokimin e të gjithë hyrje daljeve në rrugët nacionale.
Do të vihen barriera ose do hapen kanale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *