Gjykata e Tiranës rrëzoi pezullimin nga detyra, për kreun e federatës shqiptare të futbollit, Armand Duka. I njëjti vendim u dha edhe për sekretarin e përgjithshëm, Ilir Shulkun.

 

Pas këtij vendimi, dy zyrtarët e  lartë të federatës mund të ushtrojnë funksionet e tyre pa asnjë pengesë, edhe pse po hetohen në gjendje të lirë nga prokuroria.

 

Armand Duka dhe Ilir Shulku akuzohen për shpërdorim detyre dhe falsifikim dokumentesh në procesin e zgjedhjeve të federatës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *