Kompania Apple do të çojë në katër qëndrat kërkimore në Kinë. Sipas mediave, pas dy të parave të vendosura në Pekin dhe në Shenzen, një prej tyre do të jetë në Shanghai ndërsa tjetra në Suzhou.

 

Drejtuesi i Apple Tim Cook ka deklaruar se beson shumë te talentet e rinj kinez për prodhimin e dhe  zhvillimin e apkikacioneve dhe dizajnerave.

 

Investimi total i Apple në Kinë kap shifrën e 500 milionë dollarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *