Procesi i votimit të kandidatëve për deputetët demokratë do të zhvillohet të mërkurën në Shkodër. Në total, janë 39 emra që garojnë.

 

Ata kanë kaluar filtrin nga Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve dhe tani duhet të marrin edhe “OK” e Anëtarësisë.

Dega Shkodër

 

 1. ARBEN GJURAJ
 2. ARTAN HAXHI
 3. BARDH SPAHIA
 4. BASHKIM RROJI
 5. BENARDETA SYKU
 6. BLENDI GJYLBEGAJ
 7. EMILJANO PJETRI
 8. FLORIAN BJANKU
 9. GRETA BARDELI
 10. HELGA SALLAKU
 11. HELIDON BUSHATI

12.IMELDI SOKOLI

13.IZMIRA ULQINAKU

14.LEDINA MANDIJA

15.LORENC LUKA

16.MARK RUPA

 1. NDOC ASHTA

18.NESTI KIRI

19.NEVILA BUSHATI

20.RAMIZ ÇOBAJ

 1. ROMEO GURAKUQI

22.VOLTANA ADEMI

23.XHEMAL BUSHATI

 

Dega Vau i Dejës

 

 1. GJOK ULDEDAJ
 2. MARIN TUKAJ
 3. PJETER LLESHI
 4. ZEF HILA

 

 

Dega Malësi e Madhe

 

 1. ALDO GEGA
 2. AUREL MARKAJ
 3. ERMIRA COBAJ
 4. FATBARDH ZEKAJ
 5. RAMADAN LIKA

 

Dega Pukë

 

 1. ANTONETA ZAJA
 2. GEZIM VATA
 3. HIL KOLA
 4. LODOVIK HASANI
 5. NDOC FASLIA
 6. PREL GJONI
 7. RROK DODA

 

Votimi i konsultimit të anëtarësisë ka përfunduar në Qarkun e Kukësit, Dibrës, Gjirokastrës dhe Beratit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.