Ish-kryeministri Sali Berisha po zhvillon këtë të diel një takim me mbështetësit e tij në Tepelenë.

 

Teksa i falenderoi për pritjen dhe për frymën e bashkimit që tregojnë në këtë foltore, lideri historik i të djathtës u ndal veçanërisht të rritja e çmimeve. Sipas tij, kriza me të cilën po përballet vendi nuk është shkaktuar nga lufta në Ukrainë, por “nga vjedhja që po kryejnë qeveritarët”.

 

“Sot PD siç ka nevojë zogu për ajrin ka nevojë për bashkimin e saj. Ka nevoje që çdo anëtar, mbështetës, të lërë mënjanë çdo zemërthyerje, të bashkojë të mprehim, mobilizojmë energjitë tona për një betejë të rëndësishme që na pret përpara, betejë e regjimin më të rrezikshëm që bazon veprimtarinë e tij mbi vjedhjen e krimit, që kriza po e nxjerr çdo ditë se çfarë fatkeqësie përfaqëson për shqiptarët. Kjo që po ndodh nuk është nga lufta, nga natyra, por nga vjedhja e qeveritarëve. Ndërkohë që nafta në Ukrainë është 1 euro më e lirë sesa në Shqipëri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.