Pretendimet se dikush ka parë një UFO në qiell janë të shpeshta në të gjithë botën, por fotot e fundit çuditën të gjithë botën: Një top drite në qiell që krijonte fusha elektrike!

 

Të kenë vallë këtë pamje UFO-t? Fotot u shkrepën nga qytetarë që kishin ngritur kokën lart në qiellin e Arizonës. Nga qyteti Phoenix, të shumtë ishin qytetarët se kishin parë topin e dritës në qiell.

 

Fotot u bënë menjëherë virale në rrjetet sociale dhe më pas pati raportime edhe nga Tokio për diçka të ngjashme.

 

E vërteta për “topin e dritës” në Phoenix doli. Bëhej fjalë për një “balonë” të veçantë, që kishte në bord instrumente matëse meteorologjike. Sa për fotot e shkrepura në Tokio, e vërteta vazhdon të mbetet mister…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *