Shiu i rene me intensitet në Vlorë ka përmbytur disa nga akset rrugore në qytetin bregdetar.

 

Lungomare, zona e quajtur “Albano dhe Romina”, zona pranë  bibliotekës së qytetit, janë pushtuar nga uji.

 

Shirat e nisur prej mesditës kanë vijuar me intensitet, ndërsa vijojnë të jenë ende prezent këtë mbremje të së dielës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *