Snapchat ka analizuar të gjithë reklamat politike për t’u garantuar që ato nuk janë gënjeshtra apo të falsifikuara.

 

Platforma e përdorur nga adoleshentët nuk miraton as strategjinë e Facebook, që autorizon pjesën më të madhe të publiciteteve politike, madje edhe në rast gënjeshtrash, as atë të Twitter i cili pothuajse do t’i ndalojë të gjitha.

 

“Ne i analizojmë të gjitha publicitetet duke përfshirë këtu edhe publicitetet politike”, theksoi drejtori i përgjithshëm i Snapchat, Evan Spiegel.

 

Ndër të tjera dretuesi është shprehur se po punojnë që reklamat politike të prekin të rinjtë dhe votuesit e parë, por nuk do të lejohen gjëra si dezinformimin në këto reklama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *