Monika Kryemadhi prezantoi disa nga pikat e programit të LSI-së për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Nëpërmjet një videomesazhi në “Facebook”, Kryemadhi shprehet se forca politike që ajo drejton do të kthejë në normalitet Shqipërinë.

Teksa thekson se shqiptarët jetojnë në një vend të bekuar nga Zoti, Kryemadhi nënvizon se LSI është parti që i realizon premtimet.

“Shqiptarët jetojnë në një vend të bukur dhe të bekuar nga Zoti, me malet fisnike , me fushat, detin e ajrin si askush tjetër. Por keqshfrytëzimi dhe papërgjegjshmëria e kanë ndotur mjedisin duke e bërë shpesh të rrezikshëm për jetën e njerëzve dhe një mundësi të munguar për turizmin. Ne do të mbrojmë dhe kthejmë në normalitet ambientin, tokën, ujin dhe ajrin nga ndotja e nga zhvillimi industrial i papërgjegjshëm. Ne do të mbështesim energjinë e gjelbër dhe këdo që përdor panelet diellore për përdorim shtëpiak. Do të reformojmë standardet e ruajtjes së energjisë në ndërtim dhe ato antisizmike, që t’i bëjmë ndërtesat më të sigurta dhe më pak të kushtueshme për shqiptarët. Do të vendosim një kontroll rigoroz për cilësinë e karburanteve dhe do të realizojmë një ulje të ndjeshme të kostos së tyre në rreth 20 % duke hequr taksën e qarkullimit. Ne e mbajmë fjalën!  Shqipëria shtëpia juaj!”, shkruan Kryemadhi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *