Subscribe

Erjon Teli ish-shef i Marrëdhënieve më Publikun në Pallatin Mbretëror, në një lidhje me emisionin “Vizioni i Pasdites” të moderatores Brikena Prifti në Vizion Plus, ka dhënë detaje nga sherri mes Princ Lekës dhe Elia Zaharias.

Sipas tij e gjithë ngjarja është stisur nga familja Zaharia, pasi duan të marrin prona që nuk ju takojnë.

Lexo edhe :

Related Posts

Ai ka thënë gjithashtu se gjithë sherri ndodhi në sy të Princeshë Geraldinë.

Pjesë nga biseda:

Brikena Prifti: Erjon çfarë ka ndodhur, duke qenë se ti je më afër me Princin Leka?

Erjon Teli: Kam ardhur për punët e mia në Tiranë, dhe më janë thënë nga ish-kolegët se çfarë ka ndodhur. Kam patur pak mundësi të komunikoj me Princin leka, i cili është në gjendje jo të mirë. Ajo që më është thënë nga anëtarët e oborrit është se familja Zaharia e stisur këtë situatë, aludohet për çështje pasurie. Princi në orën 15:30 shkon të shohë vajzën, kanë një lidhje shumë të madhe. Princi kurrë s’ka dashur at dnajë pjatën me dikë tjetër. Princi ka shkuar në shtëpinë e tij për të parë vajzën, në atë moment ka qenë dhe Gjergj Zaharia. Princi ka filluar të flasë me vajzën, Gjergji e ka fyer, princi i ka kërkuar që të largohet Gjergji. Por Gjergji është çuar në këmbë, e ka fyer, i ka thënë mos hajde më këtu, kjo shpi na takon ne, e ka parë që Princi nuk po reagon, e ka goditur me shkelm. Gjergji e di shumë mirë kush është Princi, një njeri shumë i edukuar. Vajza ka filluar të ulërasë, kur Gjergji po godiste Princin, ky ka thërritur babysiterin. Ka qenë traumatike kjo situatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *