Subscribe

Pas nje karriere te gjate ne skena te ndryshme te botes violinisti Olsi Xinxo rikthehet ne Shqipëri.

 

Artisti ka marre per here te pare pas 20 vjetësh duartrokitjet e publikut shqiptar.

 

Pianistja Silvana Skënderi vlerëson se koncerte te tilla jane te rëndësishme pasi i mësojnë te rinjtë me skenën.

 

Per afro nje ore publiku kryeqytetas shijoji koncertin me pjese nga Bethoven, Cajkovski dhe Shuman ne sallën e Akademisë se Arteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *