Kryeministri Edi Rama ishte këtë të enjte në Berat, ku vizitoi një sërë biznesesh të vogla.

Në një postim në “Facebook”, kreu i qeverisë shprehet se deri në vitin 2029, për bizneset e vogla, tatim fitimi dhe TVSH do të jenë zero.

“Tatim fitimi ZERO, Tvsh ZERO deri në 2029 për të gjitha bizneset e vogla. Në 2013 ishin 60 mijë, sot janë 100 mijë dhe do të rriten më shpejt se asnjëherë më parë në Mandatin e Tretë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *