Milani tashmë ka një fytyre të re, ndryshe ai I kinezeve deri pak kohë më parë.

 

Shoqëria Elliot vendosi në krye si president Paolo Scaronin I cili është I bindur se tani klubi I madh Italian ka qëndrueshmërinë që I mungonte me kinezet në krye.

 

Ai tha se pikë së pari ka rëndësi një klub që duhet të jetë solid dhe pastaj vjen ekipi kompetitiv.

 

Scaroni tha se synimi I Milanit është që të kthehet menjehere në Champions, aty ku ka bërë epokë në historine e vet.

 

Sipas numrit një të skuadrës italiane, objektiv I drejtuesve të rinj është që Milani të kthehet ekip I madh sic I ka hije brenda nje periudhe nga 3 deri ne 5 vjet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *