Pezullohet nga detyra shefi i hetimit te krimit ne Drejtorinë e Policisë se Korçës. Vendimi për Edmond Çelen është marre nga shërbimi i kontrollit te brendshëm dhe shqyrtimit te ankesave pas kapjes se dy kilogramëve heroine ne autobusin e linjës Tirane- Athine. Njeri nga bashkëpronaret e agjencisë qe kryen këtë shërbim është edhe efektivi i policisë Edmond Çela.

 

Ndërkohë çështja i ka kaluar për hetim te mëtejshëm prokurorisë se krimeve te renda. Ngarkesa e drogës u gjet ne autobus nga policia greke pas kontrollit te imtësishem ndërsa kishte mundur te kalonte kufirin shqiptar. Pas kapjes se lende narkotike u arrestua shoferi i mjetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *