Teksa Valeri ka kryer punët e fermëes, Flori ka shkuar dhe e ka kritikuar.

Mes dy fermerëve ka ndodhur një debat. Flori tha se Valeri i bën punët i vetëm në fermë sepse do të dukej. Kjo e ka revoltuar këtë të fundit, duke u shprehur se Flori po kërkon debat që të dalë në kamera

Pjesë nga biseda:

Flori: Asnjëherë nuk ka qenë stalla në atë gjendje, sikur i’u ka rënë bomba

Valeri: Ashtu është

Baby G: Në rregull nuk e do ndihmën tonë, fol me kunja

Valeri: Shumë faleminderit, donte të vinte dhe Elsa, por i thashë nuk dihet ça ndodh

Flori: Patjetër, po mos të vijë Elsa, nuk bëhen punët. Shyqyr që ke Elsën, se veç ajo të ka ngel

Valeri: Unë kam Elsën, kam Baby G, Glorian, Çiljetën, kam shumë, por nuk i kam si zara i kam si miq

Flori: Vetëm Elsa të mbron, por dëgjo këtu, mos i jep gojës shumë të përmendësh emrin tim lart e poshtë

Valeri: Është puna ime, e di unë çfarë të bëj

Flori: Puna jote mund të jetë, por kaq po të them. Je mjeshtër ti, specialist i midhjes dhe i peshkut. Mos i jep gojës shumë Valer!

Baby G: Valer duhet t’i bësh punët, se nuk je përgjegjës vetëm ti, duhet të hanë edhe bukë edhe ujë kafshët. Bëje me zemër, jo për lojë

Flori: Ky do të dalë sikur është mbi të gjithë, punët janë bërë nga 2-3 veta, ky do t’i bëjë vetëm. Nuk ka kryefermer, vetëm egoista

Valeri: Shko rekuto ndonjë nga ata zarat që ke aty, shko luaj pak. Ti po vuan të dalësh në kamera

Flori: Është e turpshme! Turpi më i madh që kam parë

/vizionplus.tv

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *