Prokurori Sokol Stojani kërkoi pafajësi për deputetin e LSI-së Spartak Braho, i paditur nga deputeti Tom Doshi për shpifje. Në seancën e zhvilluar këtë të hënë në Gjykatën e Lartë, organi i akuzës tha se nuk ka vepër penale të konsumuar nga Braho. Vendimi do të shpallet më 9 shkurt dhe ajo çka pret Doshi, në rast se e fiton gjyqin, është vetëm 1 lek dëmshpërblim nga Braho. Doshi paditi per shpifje Brahon, pasi nje vit me pare deputeti, deklaroi se Tom Doshi ka paraqitur një raport mjekësor të falsifikuar per te mos shkuar ne mbledhjen e Këshillit te Rregullores. Braho pretendonte se mjeku, i cili lëshoi raportin, është bashkëshorti njërës prej punonjëseve në kompanitë e deputetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *