Partia Demokratike ka reaguar ndaj deklaratave te Ministrit te Financave Arben Ahmetaj ne konferencën me Fondin Monetar Ndërkombëtar per programin e opozitës, duke i cilesuar ato shpifje primitive. “Partia Demokratike, duke hedhur poshtë me neveri shpifjet, trillimet dhe dashakeqësinë primitive të këtij ministri të qeverisë së motos: grabit-vidh-zhvat, deklaron se ora kur programi i PD do të zbatohet për të ndryshuar jetët e të gjithë shqiptarëve ka ardhur.” Thuhet ne reagimin e partisë me te madhe te opozitës.
Sipas Partisë Demokratike kur e djathta te vije ne pushtet qytetaret do te paguajnë me pak taksa dhe borxhi publik do te ulet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *