Dy këngëtarët e njohur, Eli Fara dhe Mateus Frroku janë bërë bashkë për të sjellë hitin e radhës.

 

“Copa-copa” do të jetë kënga që do të na shoqërojë në ditët e verës, një këngë ritmike, e punuar me shumë kujdes nga Kledi Bahiti.

 

Menjëherë pas publikimit në “Youtube”, klikimet dhe komentet pozitive nuk munguan. E vetmja gjë që duhet të bëni është të ngrini volumin dhe të shijoni ritmin e këngës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *