Subscribe

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel do të zhvillojë ditën e sotme një vizitë në Tiranë, ku do të pritet nga Kryeministri Edi Rama.

 

Në orën 10:30, do të zhvillohet takimi me dyer të mbyllura i dy delegacioneve. Ndërsa në orën 11:15 do të zhvillohet konferenca përbashkët për shtyp mes Michel Kryeministrit Rama.

 

Vizita e zyrtarit të lartë të Bashkimit Europian vjen në një kohë kur po shtohet presioni për integrimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut nga vendet e BE.

Axhenda:

 

-Në orën 10.15, në bulevardin pranë Kryeministrisë do të zhvillohet Ceremonia e Mirëseardhjes. (Sinjalin me frekuenca satelitore, Youtube dhe Facebook);

Në orën 10.30, takimi kokë më kokë dhe takimi i dy delegacioneve(FOTO dhe Plane me link wetransfere);

-Në orën 11.15, konferenca për shtyp(Sinjalin me frekuenca satelitore, Youtube, Facebook dhe me kamerat tuaja).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *