Kuvendi do të mblidhet këtë të enjte në orën 10:00 në seancë plenare. Në rendin e ditës së punimeve të Kuvendit do të jenë dhe dekretet e presidentit Ilir Meta, të cilat pritet të rrëzohen nga mazhoranca.

 

Parlamenti pritet të rrëzojë të shtatë dekretët e presidentit si dhe propozimin e Petraq Milos për drejtimin e Kontrollit të Lartë të Shtetit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *