Një 20-vjeçar në Itali ka vrarë babanë e të dashurës së tij, pasi ishte kundër lidhjes së tyre.

 

Alessandro Sammarco qëlloi mbrëmë për vdekje në Palermo Natale Caravello, 46-vjeç. Mediat italiane raportojnë se autori dhe viktima kanë pasur konflikte dhe përplasje të vazhdueshme me njërit-tjetrin.

 

46-vjeçari nuk donte që vajza e tij dhe 20-vjeçari të ishin në një lidhje dashurie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *