Subscribe

Personazhet e romanit “I Humburi”  të shkrimtarit Fatos Kongoli marrin dhe një herë jetë në veprën e tij të re “Stinë Pandemie” një stine kapriçoze me kthesa të forta,  ku përçapjet e individit duken të humbura në realitetin shqiptar. Pas tre dekadash duket se këto heronj nuk i kanë shpëtuar tranzicionit.

 

Rrëfime të ndryshme, ndërprerje dhe rimarrje te tyre ky është stili që autori ka zgjedhur për të shpërfaqur panoramën e ngjarjeve të fundit herë me humor herë me ironi.

 

Për shkrimtarin ky është libri i dytë që nxjerrë në treg, pas Kapitullit të Amerikës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *