Kivanç Tatlitug dhe Basak Dizer janë një çift tepër i njohur tashmë për të gjithë publikun shqiptar.

Ata shihen e fotografohen shpesh në shoqërinë e njeri tjetrit e kështu ka ndodhur edhe pak ditë më parë.

 

Kivanç kishte ditëlindjen dhe ata shkuan së bashku në Paris e më pas në Londër për të festuar.

 

Basak ka vendosur t’i dhurojë Kivanç një orë tepër të kushtueshme, plot 50 mijë lira turke.

 

Kjo surprizë e saj është bërë së fundmi edhe kryefjala e të gjithë portaleve turke…/Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *