Së fundmi duket se Instagram po punon për të rritur cilësinë e fotove të postuara.

 

Në informacionet e ndryshme nëpër mediat ndërkombëtare duket se aplikacioni i popullarizuar më nuk do të rekomandojë materiale, përmbajtjet e të cilave mund të jenë të papërshtatshme.

 

Gjithashtu ndër të tjera Instagram do të vazhdojë me largimin e materiale të ndaluara, si nuditeti, fjalimet nxitëse propagandistike dhe shprehja e dhunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *