Subscribe

Gjiri i Lalëzit është kthyer sot në kryefjalën e zhvillimit turistik në detin Adriatik. Falë edhe investimeve strategjike  zona pritet të jetë top destinacini kryesorë i tursitëve të huaj, por edhe vendas..

Për t’i paraprirë këtij zhvillimi kompania e shpërndarjes së energjisë OSHEE ndërtoi këtë nënstacion të ri prej 110 km së bashku me linjën e transmetimit.  Drejtori i OSHEE në Durrës, Plator Mehmeti  thotë se e gjithë zona me fshtatrat përreth nuk do të ketë më probleme me energjinë.

Përfitues i këtij investimi prej 8 mln euro do të jenë 10 mijë abonentë të zonës, ku përveç atyre familjarë janë edhe bizneset.

Kjo është një nga disa kabinat elektrike që bën të mundur shpërndarjen e enegjisë në projektin strategjik turstik San Pietro hotel &residences.

San Prietro hotel &residences është investimi turistik më i madh në Ballkan. Investime të tilla mbështeten me infrastrukturën e nevojshme energjtike e jo vetëm, për të ofruar nesër standartin e munguar në fushën turistike, atë të konceptit “all inclusive dhe hotel me 5 yje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *