Një grup prej dhjetë personash që merrej me trafik kokaine u shkatërrua këtë të martë nga policia italiane.

 

Referuar mediave të huaja, grupi përbëhej nga italianë e shqiptarë, mes të cilëve edhe dy vëllezërit Alfred dhe Klodian Plloçi nga Fushë-Kruja.

 

Ata blinin drogë përmes bashkëatdhetarëve. Një shqiptar tjetër, Aurel Hasanaj merrej me shpërndarjen e kokainës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *