Del nga gjykata, gjyqtari Markelian Kuqo i cili u kercenua nëpërmjet një alarmi falas për bombë në Korce, kete te marte.

 

Gjyqtari deklaroi se ishte i qetë dhe nuk kishte shumë informacion se cfarë kishte ndodhur.

 

Megjithatë ai shtoi se telefonata kishte ardhur nga grushti kriminel i atdheut të tij.

 

Markelian Kuqo shtoi gjithashtu se nuk ka nevoje për mbrojtje nga shteti.

 

 

 Jam i qete. Nuk kam dijeni cfare ka ndodhur. Telefonata ka ardhur nga grushti kriminel i atdheut tim. Nuk kam nevoje per mbrojtje nga shteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.