Facebook, Instagram dhe Whatsapp probleme teknike në të gjithë botën. Informacionet bëjnë me dije se shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA.

 

Problemet janë vënë re edhe në Shqipëri, pasi futja në “Facebbok dhe në rrjetet e tjera sociale është bërë e pamundur për shumë përdorues, ashtu si edhe dërgimi i mesazheve apo veprime të tjera.

 

Ndërkohë mijëra përdorues kanë reaguar në Twitter duke shfaqur problemin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *