Operacioni Forca e Ligjit iu ka dërguar formularin e vetëdeklarimit dy të dënuarve nga Fushë Kruja dhe Durrësi.

Burimin e pasurisë duhet ta justifikojnë Shkëlqim Miri dhe Adem Keçi, të dy të dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”.

Ata duhet t’iu përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.