Agai ka dërguar disa gjela deti në “Ferma VIP” si “pjesëtarët” më të rinj në këtë reality shoë, ku fermerët kanë si përgjegjësi të kujdesen për to.

Detyra e parë që iu ngarkua fermerëve ishte që t’i largonin ato nga plevica dhe t’i dërgonin në kotec.

Me shumë vështirësi fermerët arritën ta përmbushin detyrën e tyre.

Por pasi i kanë çuar në kotec, Elsa ka shkuar për t’i parë nga afër, teksa kurioziteti i saj ishte shumë i madh, nëse ishin gjela apo puna.

Duke u bërë “analizën” e paraqitjes së pendëve, Elsa në një moment duket konfuze, teksa për dyshimet e saj pyet edhe fermerët e tjerë që ndodhen aty pranë./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *