Një shqiptar u arrestua dhe u la nê burg nga drejtesia italiane pasi ka rrahur nê menyre çnjerëzore gruan e tij.

Ngjarja e rende ka ndodhur ne Bolzano.

40 vjecari e ka lidhur gruan në një karrige dhe e ma rrahur brutalisht duke e qelluar me thike ne shpine.

Gjithcka eshte zbuluar kur ai e çoi gruan ne spital. Fillimisht ajo tha se kishte rene nga bicikleta por kur nisen hetimet pranoi se ishte abuzuar sistematikisht.

Dyshimet jane qe shqiptari rezident ne Bolzano e rrihte vazhdimisht prej muajsh gruan per arsye xhelozie.

Para gjykatesit ai mohoi çdo gjë duke thene se gruaja drogohej dhe gênjente ne rrefim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *