Siç e dimë, gjyshja e Anwar, Gigi dhe Bella Hadid ka ndërruar jetë. Në funeralin e gjyshes së saj është edhe Dua Lipa për të suportuar të dashurin e saj në këtë ditë zie.

 

Gjithashtu Gigi Hadid është shoqëruar nga partneri i ri, Tyler Cameron. Ajo që vihet re është se përgjithësisht në vdekje dhe aq më tepër në funerale nuk ndodh ti buzëqeshësh aparatit të fotografëve.

 

Duket se ka pasur një moment të qeshurash ndërmjet grupit të të rinjve dhe ky detaj nuk u ka shpëtuar asnjë prej të pranishmëve që kanë nxituar t’i fotografojnë e t’i kthejnë në lajmin e ditës!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *