Në “Ferma VIP” vijon argëtimi dhe hareja mes fermerëve. Duke kënduar, duke bërë shaka apo edhe duke luajtur, janë disa nga metodat që kanë zgjedhur për të kaluar ditën.

Pas letrës që Roberti i shkroi Diteas, radha ishte e Dijonisit. Ndryshe nga letra e parë, letra e dytë ishte me përmbajtje të qartë, të gjithë fermerët të dilnin sa më shpejt jashtë. Duke lexuar letrën, fermerët që ndodheshin në dhomën e gjumit janë shkrirë gazit.

Fermerë, na keni çarë atë që nuk thuhet duke e ngrënë bukën qyl. Ndaj dilni sa më shpejt të jetë e mundur. Thuaj Buçkos mos rrijë më me Xhesin”, thuhej ndër të tjera në letrën e Dijonisit./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *