Nga foltorja e Kuvendit, deputeti Nimet Musai deklaroi se në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit do të votojë Partinë Socialiste dhe do të jetë pjesë e saj.

Kështu, Musai largohet nga radhët e LSI-së dhe i bashkohet listës së atyre që ndryshuan kahun politikë, duke iu bashkuar PS-së.

Nimet Musai ka qenë në radhët e Lëvizjes Socialiste për Integrim, duke marrë mandatin e Kejdi Mehmetajt, e cila e dogji në 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *