Subscribe

Disa studentë të Universitetit Bujqësor, të cilët kërkojnë uljen e çmimeve, po marshojnë drejt Bashkisë dhe Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë.

 

Me thirrjet “ngrihuni nga kafja” dhe “fikni makinat”, ata bllokuan nënkalimin te Kthesa e Kamzës, duke paralizuar qarkullimin e automjeteve.

 

Turmës i janë bashkuar edhe qytetarë. Ndërkohë, policia iu ka kërkuar protestuesve që të qëndrojnë vetëm në një korsi, në mënyrë që të mos bllokohet qarkullimi i mjeteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *