Shfletuesi i internetit ‘Google Chrome’ është në mesin e më të shkarkuarve nga përdoruesit, ndërkohë ‘Mozilla Firefox’ duket se është më i sigurtë për të gjithë përdoruesit.

 

Sipas nje analize nga Zyra Federale Gjermane shfletuesi ‘Mozilla Firefox’ për sa i përket privatësisë dhe sigurisë është kosnideruar më i besueshëm.

 

Ndërkohë shfletues si ‘Chrome’, ‘Edge dhe ‘Internet Explorer’ nuk kanë në dispozicion mundësinë e telemetrisë, mjet që mundëson saktësisht shfaqjen e të dhënave tuaja që paraqiten në shfletues. Po ashtu, shfletuesit në fjalë kishin mungesë të transparencës organizative.

 

Ndër karakteristikat më të veçuara të këtij shfletuesi është aftësia për të shfletuar privatisht, pa lënë gjurmë për ndjekësit nga reklamat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *