Subscribe

Mijëra nxënës të shkollave të mesme në të gjithë vendin iu bashkuar protesës së studentëve edhe në universitete e rretheve. Marrshimi nisi në orët e para të mëngjesit  dhe te rinjte pershkuan rrugët e qyteteve.

 

 

Me pankarta, thirrje dhe brohoritje, studentët shprehen pakenaqsine e tyre ndaj ministrise se arsimit. Të rinjte e universitetin të Korcës u shprehen se kërkesat e tyre janë të njëjta me të Tiranës.

 

Edhe në Elbasan të rinjte u mbodhën para universitetit “Aleksandër Xhuvani” per te vijuar me pas marreshimin  drejt rrethrrotullimit të luleve. Policia ishte prezent në çdo segment rrugor për normalizimin e qarkullimit.

 

 

Mesimi u bojkotua kete te marte edhe në Vlorë. Me një flamur ne krye protestuesit kane ecur përgjatë Transballkanikes per tu vendosur me pas te sheshi i flamurit tek monumenti I pavarësisë.

 

Ata kërkuan te degjohet zeri i tyre si dhe te realizohen kerkesat.

 

Thirrje per te protesuar iu bashkuar edhe studentet e universitit te Durrësit, si dhe ata te Gjirokastres.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *