Subscribe

Berberët, dentistët e dyqanet në qendrat tregtare kanë rifilluar sot aktivitetin.

ashtu si çdo biznes tjetër, edhe për këto kategori janë parashikuar masa të posaçme me qëllim parandalimin e përhapjes së covid-19.

Kklientët duhet t’i caktojnë oraret online ose përmes telefonit me qëllim evitimin e grumbullimeve.

Secili prej klientëve duhet të përdorë gjithashtu maska e doreza dhe nuk duhet të marrin persona të tjerë me vete kur të paraqiten pranë dentistëve apo berberëve.

Ndërkohë në qendrat tregtare, nuk do të lejohet të qëndrojnë më shumë se dy orë, ndërsa do iu matet të gjithëve temperatura me termometër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *